mandag 30. juni 2008

Avslutningsgaver

Etter et morsomt og lærerikt år på multikunst, så bestemte vi oss for å lage avslutningsgaver til våre kjære lærere, Ruth-Marie og Grethe. Vi ville lage noe som var både praktisk og litt morsomt til disse livlige kunstdamene:) Så da ble det selvsagt dorullholdere!!


Vi brukte mange kvelder på tekstilen for å lage disse i sjul. Vi måtte tilogmed ta med stoffet vi brukte, og alt søppelet som kom ut av de, for at ikke nysjerrige Grethe skulle få snusen i hva vi gjorde. For fant Grethe noe som hun selv ikke hadde kjøpt, så begynte hun å snoke;)

Vi måtte også låne symaskinen til Laila som jobbet på kjøkkenet på Høgtun (også en syglad dame:p), for på hennes maskin var det knapphullssting!


Siden vi ikke kunne bruke stoffene på tekstilen, så kjørte vi til Molde for å kjøpe. Da ble det selvsagt for lite stoff til lukkekanter, og på grunn av litt dårlig tid på slutten, så hadde vi ikke mulighet selv til å reise til byen en gang til. Så pappan til Birgitte måtte dra på stoffbutikken for oss! (det var veldig snilt:p )


Da vi endelig ble ferdige (og kjempefornøyde med resultatet!!), var vi så spente på om de ville like gavene, så vi klarte slevsagt ikke å vente til avslutningsdagen. På en av de siste dagene på tekstilrommet trekte vi Ruth-Marie og Grethe med oss for å overlevere baderomspynten. Og gjett om de ble glade!!! :)2 kommentarer:

Tuppen og Lillemor sa...

Husker det som om det var i går!! det var sååå morro.. -janne-

Grethe sa...

Hei,no e`e i siget, endelig har e skjønt at det va enkelt å skrive innlegg, litt treg, ja.Blir ennå litt våt i øye kroken av den fine gaven vi fikk.De va bare knaill..
Stor klem!