onsdag 26. november 2008

Teppe




I Mamman`s til Janne sine skuffer kan man finne masse rart av stoffer, jeg fant stoffene jeg har brukt til dette teppet, et lappeteppe med ulike gamle stoffer, som ikke hadde blitt brukt om ikke jeg hadde funnet de. jeg startet med å kutte de i like firkanter, og derretter sydde jeg de sammen, slik at jeg hadde 9 ruter i en rute. derfor heter det 9er blokker. derretter kuttet jeg disse i fire nye ruter, slik at den ene, den i midten blir 4dobbel så liten, og det ene stoffet blir en avlang firkant og det tredje stoffet ble en mindre firkant. slik gjorde jeg på alle de firkantene jeg sydde sammen. så la jeg da disse jeg hadde kuttet ut på gulvet for å passe på at ikke like farger ble formye i en klynge, og sydde så sammen. letteste er å sy de på remse fra topp til bunnen nedover, begynne fra høyre til venstre. (sy i serie, slik at du slipper å streve over hva som er rad 1 og 2 osv. så sydde jeg de sammen på tvers. da hele teppet var ferdig sydde jeg på en kant, og "limte" det fast til fleec, etterpå knyttet jeg det, (ihjørnene av de forskjellige firkantene) og sydde en lukkekant rundt.



Dette var veldig enkelt og morro å lage, fordi det tok ikke så mye tid. og man måtte tenke litt logikk mens man gjorde det, derfor syntes jeg det var helt perfekt for meg.

2 kommentarer:

Anonym sa...

D teppet vart stili! Sånn he i au løst t å lage:p Sikkert myykje arbeid....

Anonym sa...

nei, d gjekk faktisk veldig fort!;) og var enkelt og lave;) bare sei ifra om du vil ha en litt mer detaljert forklaring om du ikke har:P så skal e forklare så godt som mulig