søndag 29. mars 2009

Etter 1 år og 10 måneder

Etter 1 år, 10 måneder, 8 dager og 2 timer nøyaktig møttes vi endelig igjen !! Forrige helg dro vi faktisk på årsmøte i Norsk Quilteforbund, som ble holdt på Olavsgård. Janne dro fra Sandnes med tog til Grimstad, og videre i bil med mamman som sjåfør til Oslo. Birgitte reiste med buss fra Trondheim til Molde, og så videre med fly sammen med mamman til Oslo. Supert for oss at vi har to syglade mødre som spanderer tur ;)
Fredag 20. mars kl. 16, i resepsjonen på hotellet, fikk vi endelig se hverandre igjen :) Etter avslutningen på Høgtun 12. mai 2007, dro vi begge til hver vår kant.

Vi har i mellomtiden hatt mange planer om å møtes, men det har dessverre ikke blitt noe av. Så nå passet det endelig for oss begge :):) Jippi!

Her lader vi opp med en herlig hotellfrokost! Ny(egen)stekte vafler passer bra på en lørdagsmorgen ;) Vi må påpeke at vi var mektig imponert over både hele hotellet og ikke minst rommet vi hadde. Det mest imponerende var kanskje gangen gjennom hotellet, tok litt lang tid å gå fra den ene siden av hotellet med utstillinger til den andre med masse inspirerende butikker. og ikke minst alle bøkene som stod overalt, kjempe koslig!

Siden dette var en helg tilrettelagt for syglade damer, var det mye å se på. Det var MANGE sybutikker fra hele landet som hadde stands. Det var vel her vi tilbrakte det meste av tiden... Var nede og handla, opp på hotellrommet for å hvile en halvtime og på`an igjen, ingen tid å miste. Fant nye ting å kjøpe hele tiden ;) Som dere ser under, ble det en liten samling å ta med seg hjem..

Det var også utstillinger å se på, mye fint som folk hadde laget:

Ettersom Janne har en lidenskap for stein ble ho "himla" imponert av et bilde med STEIN. Stein og skjell på et slikt bilde, veldig fint!

Til dette bildet ble Janne spurt om å være modell, og hun sa umiddelbart ja ;)


Her ser dere et fantastisk bilde! Det er sydd med utgangspunkt i et årsmøte. Alle mulige detaljer er med. Utstillinger, kurs, hotellrom, sydde bilder på veggene, mange quiltedamer osv. Helt utrolig med alle detaljene! Ble bare stående å måpe ved dette bildet.

Her står Janne og beundrer et bilde:)

Det var også egen softis-maskin på hotellet! Kjempemorsomt og kreativt å lage egen is;)
Birgitte fikk etterhvert dreisen på maskinen:)Her tar vi en velfortjent ispause sammen med mødrene våre:)

Birgitte`s kjærlighet til stoff!Edny ser ut til å være fornøyd med helgen! Og det er absolutt vi også :):)

7 kommentarer:

Linda sa...

Det så veldig koselig ut :) Fikk dokkar sånne egne navneskilt òg? ;)

strikkepiken sa...

Hei! Dette måtte nok være en drømmehelg for dere som er så flinke til å sy. Dere er vel skikkelig inspirert nå. Dukker vel kanskje opp noen nye produkter etter hvert? Ha ei fin uke:)

Janne sa...

hehe, ja, med navn, etternavn og sted:P måtte gå med de hele tiden.

Birgitte sa...

Heisann! Ja d va ei kjempekosli helg:) Fikk maaange idea ja! Gleda me t i fær tia t å sy :)
Du må ha ei fin veke du au:)

Edny, mammaen til Birgitte sa...

Det var veldig kjekt å være sammen med dere på Olavsgård. De som undervurderte dere i butikken pga alder, skulle bare ha visst hvor flinke quiltere dere er!! Vi tar vel en tur neste år også?

janne sa...

jeg er med:p :D hehe, nå er jeg inni en systeam igjen:D kanonmorro, snart ferdig med en veske og matchene lommebok:) bare båndet igjen som skal festes. var en knallkoslig tur:D

Birgitte sa...

Bli mæ på tur neste år i au :):)