fredag 22. mai 2009

Enda flere kort....

Det var en dag her at jeg skulle lage ett enkelt kort, men så ble det plutselig noen flere siden jeg var så godt igang... Her kan dere se resultatet:

Jeg får begynne med det kortet jeg ble mest fornøyd med:) Her har jeg brukt brune nyanser, kombinert med gult og rødt. Den glade bien er stemplet på akvarellark og deretter fargelagt med fargeblyanter. Teksten "glede" har jeg skrevet ut fra dataen på et finere papir. Øverst og nederst på kortet har jeg limt på et fint bånd som står i stil med resten av kortet. Hjertene i hjørnene har jeg klipt ut i farger som står i stil med bien :D
På kort nummer 2 er det blomster som er i fokus. Figuren holder en blomst i armene og jeg har brukt blomster i en rekke på høyre side. Her går det i nyanser av lilla.

På dette kortet kommer den glade bien igjen. Jeg likte den veldig godt, for den ser så snill og lykkelig ut med hjerte på magen;) Her har jeg brukt limputer under blomstene for at de skal komme litt ut fra bildet, og det gjorde det hele litt mer livlig.

Dette kortet laget jeg i fjor til bestemor som hadde bursdag. Fant ut at jeg ikke hadde blogget om dette tidligere. Blomstene i midten er et stempel som jeg har malt i akvarellmaling. Her har jeg gjort en liten vri på rammen rundt, eller rettere sagt; det er bare tre sider som har ramme. Det ble jo en liten detalj det også som gjør at kortet blir litt annerledes.
På innsiden av dette kortet har jeg tatt igjen den ene blomsten som jeg har brukt på forsiden, for å få en fin sammenheng.

- Birgitte -

4 kommentarer:

janne sa...

steinfine kort Birgitte!!!:D e vil au ha det stemplet:P hvor kjøpte du det?

Anne-Grete sa...

Hei!! Kjæmpefine kort. Skoilla ønska æg å greid å årn sånne:)

Birgitte sa...

Takk for d:):) E d d stemplet mæ bie du tenkte på? D e en pakke mæ sånne umonterte stempel fra panduro;) Mange fine stempel i samme pakke!

Birgitte sa...

Hei:) Takk for d:) Du klara no fint å ordne sånne kort du au Anne-Grete!!:) D e bære å være litt tålmodi, so kjem d ætte kvart:p I bruka iallefall laaang ti på å komme i gang, men t slutt so fær i no mange idea:)