fredag 12. juni 2009

utfordring

*Hva er du opptatt av for tiden? Ettersom jeg er ferdig med eksamen, slapper jeg av hjemme og er litt på jobb.. skal reise til Grimstad snart.
*Hva har du på deg i dag? Dongribukse, rosa sokker:P hvit t-skjorte singlett ting under en brun t skjorte.
*Hva skal du spise til middag? I dag blir det vell middag på jobb med brukerene. Så da er det jeg som står for matlaginga, blir hamburgere etter som jeg har forstått.
*Hva vil du gjerne lære deg? Må si meg enig med Birgitte der, lage bunad. Hehe. Ellers vil jeg lære meg å spille gitar bedre.
*Hva hører du på akkurat nå? NRK p3 – alltid musikk.*Hvordan er ditt favorittvær? Sol, men med en liten bris og varmt i vannet.
*Hva er ditt mest utfordrende mål akkurat nå? Å bli ferdig med vernepleierskolen og stå på eksamensoppgavene jeg har sendt inn til sensur.
*Hva syns du om den personen som tagget deg? Birgitte, verdens beste. Hadde et fantastisk år på Høgtun med ho, hvordan året hadde blitt uten ho tør jeg ikke tenke på :P hehe. Ho e kanongod til å sy, brodere og tegne, ++ Når ho ler kan du bare ikke la være å le, herlig latter. Savner deg. :0)
*Hvis du kunne fått et hus, ferdig innredet, hvor som helst i verden - hvor skulle det ha vært? Hmmm... hadde vert digg å bodd i kenya da... ja, har fått en liten lidenskap til kenya, men kanskje ikke så trygt. Hehe. Men hadde vert digg med et hus litt i skogkanten hvor jeg kunne hatt endel dyr, på landet i Grimstad hadde ikke vært å forakte.
*Hva ville du gjerne hatt akkurat nå? Brownies og is leste e birgitte hadde skrevet, og JA det hadde vært helt fantastisk!!!
*Hva vil du gjerne bli kvitt? Hmm.. det måtte ha blitt taket i leiligheten:0) men det skal bort snart :0)
*Hvis du kunne dratt hvor som helst i verden den neste timen, hvor ville du dratt? Jeg ville reist til hmmm... vanskelig spørsmål... utlandet hvertfall.. sør afrika :0)
*Hvilket språk vil du lære? Haha ja, kanskje engelsk litt bedre, ellers syntes jeg det er litt kult med swahili, prøvde å lære meg det, funka jo litt:P må vell gå hardere inn for det:P
*Hva ser du etter i en venn? Snill, positiv, tenker på andre, hjelpsom og som ikke er redd for å si ifra, enig med Birgitte der.
*Hva slags musikk liker du? Contry?:p hehe.. og litt sånn musikk.. hehe. Hører vell mest på alt, så lenge det ikke er noe sånn hard rock og skrike musikk...
*Hva er favorittplagget i klesskapet ditt? Dongribuksene:P*Hva er drømmejobben? Det vet jeg faktisk ikke helt enda, folk tror vell det er vernepleier ettersom jeg går det, men tror jeg helst ville jobba med barn i u land... hadde vert himla morro å jobba på hiv og aids barnehjemmet i kenya...
*Hvis du hadde hatt 1000 kroner nå, hva ville du brukt det på? Nye klær, et skopar og en kanonbra bok.
*Beskriv stilen din? Hmm.. normal?:p tenker ikke over stil når jeg kler meg jeg:p, bare hiver på meg noen klær, men ikke joggebokse:P kan ikke fordra det:P
*Hva var det siste motebladet du leste? Det må ha vært det nye tror jeg.
*Den siste cd-en du kjøpte? Det kan jeg ikke huske.. hører som regel på radioen.*Hva hørte du på da du ble tagget? NRK Mp3- alltid musikk
*Hva vil du akkurat nå? Nå skal jeg på jobb snart, vil dusje og gjøre meg klar. Men skal ikke fornekte at sofaen roper :P hehe. Blir nok morro på jobb:D

3 kommentarer:

Birgitte sa...

Der ja:)
må no spør: ka so e mæ taket i leiliheta? den ser no veldi fin ut ellers....:P

Linda sa...

Hehe, bombe at ditt favorittplagg var dongribukse :P men, liker du ikke joggebukse? :O Det e jo det beste som finnes ;)

No fikk eg lyst til å dra til Kenya!!

Janne sa...

Birgitte:
hihiehahaha... i taket er det panel. og kvistene i paneltaket er dotte ut, dermed er det svarte hull mange plasser i taket. hehe:)

Linda:
vell vell dongribukse er praktisk. den gir akkuratt passe temperatur nesten uansett vær, kan brukes til alle anledninger, bursdag, fest, tur, hjemme, byen, vasking, fjellturer, båtturer osv. nei, e liker ikkje joggebokse nei, føler meg rett og slett bare ikke nok stellt i det. Ja, janne er rar, men det var jo ikkje noe nytt;) haha