mandag 18. januar 2010

Flere hjemmelagede julegaver :)

I tillegg til strikkingen av halser til jul, ble det også en del sying, stitching og scrapbooking.

Mamma og pappa fikk et veggbilde:) Her har jeg tatt utgangspunkt i AnnaKas engleduk. Fargene ble veldig harmoniske her i lyst, beige og brunt. Englene er sydd med knapphullsting. Båndene mellom hjertene er handsøm. Trekantene i sidene står litt ut av bildet, noe som gir en fin effekt, og de er pyntet med perlemorknapper som er festet med gulltråd.


Bror fikk et fotoalbum der jeg har scrappet forsiden. Denne ideen fikk jeg da en venninne av mamma tok dette morsomme bildet av han. Bror har for en stund siden kjøpt seg et skikkelig kamera (som dere ser på bildet), så da er det jo morsomt å ha en grunn til å fremkalle blinkskuddene som blir tatt;) Bildet over ville såklart ikke legge seg skikkelig, men dere får bare legge hodet litt på skakke;)


Litt stitcherier ser dere her. Jeg har brukt motivene fra adventskalenderen til jordbærstedet, som jeg har laget små bilder av. Selv om bildene er av en liten størrelse, er det en god del arbeid på dem! Etter å ha sydd på ramme og oppheng, er de blitt pyntet med perler og paljetter. Disse bildene gikk til mine bestemødre, faddere, tante og hybelvertene. Under er det nærmere bilder av hvert stitchery:)


- Birgitte -

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mamma og pappa ble veldig glade for englebildet. Det passet perfekt i gangen, sammen med flere ting vi har fått med deg tidligere;) Tusen takk, Birgitte! Det er så kjekt å få gaver med omtanke og sjel i.

Janne sa...

Englebildet var helt fantastisk fint! det var de små bildene også, har ikke tenkt på det tidligere, at det går ann å lage småbilder av de, genialt! grytekluter går jo au ann å lage:D kjempefint! imponert!

Anonym sa...

Heldige er de som får julegave av deg, Birgitte:)Utrolig fint bilde til Meieribakken, og også de andre gavene vi ser her. Alt er så gjennomtenkt, både stoffenes sammensettning og farger, motiver og ikke minst utførelsen!!!Du jobber med en nøyaktighet som er enestående. Mange lappebutikker som ville blitt glade om du hadde laget eksempler til utstillingene deres. På Lillehammer er det en butikkk som også har nettbutikk: www.quiltespesialisten.no var innom der en dag, masse fristelser;)Klem Edel