mandag 7. september 2009

Pennalhus

Der var Janne igang med produksjonen endelig!

En trist og mørk Søndag satt jeg med ned for å sy pennalhus til min kjære minstesøster Karina. Håper dette er en gave som kan inspirere og gi glede i timen på ny ungdomsskole.Ho ville ikke ha disse stoffene, fordi ho mente disse var gammeldagse og kjedlige, ville helst ha kustoff og knall blått. hehe, men klarte nå å finne noe annet, selv om dette ikke helt fallt i smak da hun så kun stoffene tror jeg nok ho syns den er fin nå som den er ferdig.

Pennalhuset har et grønnt og eggehvitt som danner kule ruter, mens det andre stoffer passer perfekt til med eggehvit farge og litt ugjevn tekstur. (faktisk noen få små blå streker også som gjør en kul variasjon i stoffet) desse er sydd i strimler for å danne pennalhus. Trollet og bokstavene K-a-r-i-n-a er klippet ut i helt svart stoff. disse er sydd på med stoppefoten/frihåndsquiltet fast på hovedstoffene som også er quiltet. veldig mye detaljklipping, og sying, men var kjempe morro! foret er mørke grått og passer bra til innvendig i et pennalhus med tanke på at det kan fort bli stygt om det er lyst på grunn av farge/penne streker. Fikk dreisen på stoppefoten etterhvert, startet med å rulle på hjulet på maskinen, (lenge siden jeg har brukt stoppefoten...) og stoppet med å sy kjapt rundt, øvelse gjør mester;)

6 kommentarer:

Birgitte sa...

D va KnallTøft Janne!!! Kjempestili kombinasjon mæ stoffa:) D e bra du he bynt å produsere igjen;)

janne sa...

hehe, takktakk;) kjole, veske og lommebok kommer snart;)

Linda sa...

Kjempefin :) Likte hun den?

janne sa...

ho har ikke fått den enda, skal sende den i morra til ho:D

Edny sa...

Det er så kjekt å følge med på bloggen deres. To kreative og produktive unge damer, som kan være til inspirasjon for mange. Pennalet ditt var kjempefint, Janne! Og så heldig lillesøster er, som får en så koselig og nyttig gave;)

janne sa...

takke takk:D