fredag 1. januar 2010

Strikket genser i retrostil :)

Nå i julen har jeg gjort siste finish på genseren jeg startet med i eksamenstiden i fjor vår. Mønsteret fant jeg i boken Maskeball av Tine Solheim.


Genseren har flettet vrangbord nederst på ermene og bolen. Her er det også rundfelling med perler som gjør genseren spesiell og med mange detaljer:)



Genseren skulle egentlig bli til meg selv, men da jeg etter rundfellingen fant ut at den ikke passet, ble den gjemt bort i skapet en stund i frustrasjon over alt arbeidet og at jeg for tredje gang har strikket en genser med rundfelling som ikke passer! Nå har jeg lært! Genseren har jeg tatt frem av og til da det har vært noen innom som den muligens kunne passe til... Mamma, en venninne av meg og en tante har prøvd den, men den passet ikke til noen av dem heller....

Men i julen fant vi ut at søskenbarnet mitt på 11 år kledde den veldig godt:):) Så i julen har jeg strikket ferdig halsen og mamma har festet tråder. Genseren ble riktig fin på den rette personen:)


Hun vil iallefall holde seg varm, for genseren er strikket i dobbelt alpakka-garn!

- Birgitte -

3 kommentarer:

Anne-Grete sa...

bra at du endelig fant noen som genseren passet til:)

janne sa...

Så fin den blei tilslutt:D dobbelt garn du, det blir jo ikke billig hehe

Anonym sa...

Lykken er å være 11 år å få en slik fantastisk flott genser. Det var utrolig mange flotte produkter på denne siden som er "satt sammen" til .....kunst! Selv har jeg vært så heldig å få en nydelig kunstferdig dorullholder som pryder badet mitt. Mai-Lis