mandag 27. april 2009

Bursdagsfest

I helgen feiret mamma 50-års dagen sin med storfest:) Jeg har her lyst til å vise dere noe av pynten som vi brukte. For å dekorere i salen pyntet jeg og mamma med røde roser og diverse pynt i grønt og sort:Her er en dekorasjon med gåsunger, lyng og roser. Stili med et rødt hjerte som en liten detalj:)


Bordet ble pyntet med velourduker i sølv, med en strimle i sort på midten. En høy gjennomsiktig vase med roser i ulike høyder er enkelt og veldig dekorativt.

Disse nydelige dekorasjonene er mamma sitt verk. Her har hun brukt en adventsstake som hun har pyntet med roser og grønne grener og blad. Telysholderne passer godt i grønt og rødt.
Det ble pyntet med grønne sommerfugler på bordene, og de kom også igjen på noen av blomsterdekorasjonene. Sommerfuglen over har jeg festet med streng og surret rundt stilken på rosen.

Konjakkglass ble også pyntet opp med vannkuler og en enkel rose.


Kona til søskenbarnet mitt laget disse utrolig fine vannmelonene til mamma!! De stod som hoveddekor over fruktfatene. Alle ble bare stående og måpe når de så disse. Skjønner ikke at det er mulig.... Her har hun skjært ut to svaner som danner et hjerte, med en nydelig blomst rundt:):)
Den andre melonen er dekorert med et blad. De er helt utrolig fine!!! :D


Her har mamma dekorert med vårtema. Grener, bark, vårblomster osv pynter opp. Lysslyngen langs kanten lyste opp :)

Og siden temaet var vår, måtte det også være en bursdagsfrosk med :D
- Birgitte -

6 kommentarer:

renate sa...

kjempeflott alt sammen!! vannmelonene var geniale!! :D

strikkepiken sa...

Hei!! Så fint. Ble veldig imponert over de vannmelonene, forstår ikke helt hvordan det går an:) Det var sikkert et hyggelig selskap også. Ha ei fin uke!!

Tuppen og Lillemor sa...

Takk for d:) Ja vannmelonan va helt fantastiske!

Tuppen og Lillemor sa...

Hei! Ja alle vart imponert over vannmelonan. Helt utruli. Ha vore arti å kunna nåkkå sånt:)
Selskapet vart veldi bra! Potetball t alle gjestan so dæ vart mett å fornøyd;)
Du må ha ei triveli veke du au:D

Edny sa...

Tusen takk for kjempegod pyntehjelp, Birgitte!! Jeg er veldig godt fornøydd med både pyntingen og festen. Det er så godt når mange stiller opp og hjelper til.

janne sa...

så sykt fint pynta det var:D skikkelig imponert!:D