mandag 27. april 2009

Bursdagsgave :)

Siden mamma rundet år, hadde jeg veldig lyst til å lage noe fint til henne. Så det ble litt diverse ting:En hjemmelaget gave blir ekstra kjekk med et scrappet kort. Jeg ville lage det litt personlig, så her har jeg brukt bildet av mamma som 4-åring (bildet ble brukt på invitasjonen til selskapet. Da ble det en liten sammenheng der) også har jeg brukt et bilde fra da vi var på årsmøte i oslo tidligere i år.


Jeg har dekorert med et brunt bånd som rammer inn barnebildet, og som fungerer som lukking av kortet. Tallene har jeg klipt ut i en gråblå farge. Det er noen detaljer på kortet som må bli lagt merke til: sommerfuglene på bakgrunnsarket passer til smykket hun har på seg, blomstmansjetten på barnebildet blir tatt igjen med små og store rosa blomster, og sløyfen i håret passer til sløyfene som holder kortet lukket.

Det brune båndet går i rundt på baksiden av kortet.


Innsiden på kortet må også dekoreres:) Her har jeg tatt noen detaljer fra fremsiden for å få en fin sammenheng.
Som gave har jeg strikket et kariusskjerf:)


Skjerfet er strikket i glattstrikk på pinne 3,5 i falkgarn. Jeg har brukt rolige farger som jeg vet at mamma liker. Stripene ble diktet opp etterhvert. For å få en ekstra detalj heklet jeg en kant rundt, noe som pyntet opp hele skjerfet. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet :):)
Jeg laget også et langt makramesmykke i en fin og tynn tråd. Smykket er symmetrisk med et stilig anheng i midten:)

- Birgitte -

5 kommentarer:

Linda sa...

ååå..så utrolig flink du er :) Alt var kjempe fint!

strikkepiken sa...

Alt dette var bare så kjempefint. Kortet var VELDIG gjennomført:) Dette kan du!!!

Birgitte sa...

Takk for d :D

Edny sa...

Det er ikke alle mammaer som er så heldig som jeg;) Jeg vart kjempeglad for både gaver og kort, Birgitte!! Og så vet jeg at ingen har maken;)

jane sa...

var så sykt fint birgitte!! sitter å smilte for meg sjøl når e leste, du er god:D