tirsdag 11. august 2009

I år startet juleforberedelsene tidlig!!

Tro det eller ei, men i år har jeg faktisk laget en adventskalender i sommerferien! Jeg får aldri nok tid til alt jeg ønsker å lage når julen nærmer seg, så i år tenkte jeg at det kunne være en god ide å sy litt i sommervarmen.
Kalenderen "Nissemors jul", designet av AnnaKA, falt jeg helt pladask for når jeg såg den første gang. Og nå har jeg endelig tatt meg tid til å lage den:)Her klatrer de glade nissene oppover stigen med pakker hengende etter hendene. Rammen rundt består av 24 ruter - en rute for hver adventsdag.Alle konturer er sydd med knapphullsting på maskin, så da fikk jeg virkelig testet tålmodigheten. Men når jeg fordelte det over flere etapper, da gikk det bra;)


På hvert hjerte har jeg quiltet ett tall fra 1-24. Jeg hadde også planer om å sy på en treknapp under hvert hjerte som pakkene skal festes på, men da jeg fikk se prisen på hver enkelt knapp, fant jeg ut at det fikk vente til en senere anledning:p Det går jo godt an å feste pakkene med sikkerhetsnåler;)

Nå gleder jeg meg til det blir desember og jeg kan ta i bruk kalenderen. Om det ikke blir pakker på den i år, er det jo et utrolig flott veggbilde:D

- Birgitte -

4 kommentarer:

Anne-Grete sa...

den ble kjempefin:) Syns egentlig at vår adventskalender også funka ganske bra jeg da:) Selv om enkelte pakker hadde en tendens til å ramle ned.

Birgitte sa...

Takk for d:) Ja vår kalender funka den! Men no slepp i å bekymre me over at pakkan dett ne i haue på me:P

janne sa...

så sykt fin den var Birgitte!!!:D
mamma har bare festa på noen sånne gjennomsiktige ringer på talla til pakker, det funker også bra:) og MYE billigere:D

Birgitte sa...

Takk for d:) Å takk for tipset:D