søndag 9. august 2009

Stircherymappe

Ja, da var den endelig ferdig! stitcherymappa som Janne faktisk laget på 17. Mai. Fikk endelig Mamma til å sy lukkekanten for meg:P hehe, for som de fleste som kjenner meg vet kan jeg ikke sy lukkekant, jeg kan, men har absolutt ikke tolmodighet til den, så all takk til Mamma.

Mappa er laget av et brunt stoff med gammeldags skrift på. bildet har jeg laget selv ved at jeg har printet og redigert litt på det. Inni har mappa 5 lommer. en stor med plast til eks garnet man skal bruke, og to små til eks. en saks (som henger i en tråd for å ikke miste den, genialt;) og trådrester man kan bruke senere en gang. det er også en stor lomme til selve broderingsringen, og enda en lomme utenfor der igjen. vanskelig å se på noe bilde. Bak på mappa finner man en 6. lomme, denne har jeg enda ikke fått fyllt med noe enda, men kommer nok;)


Stoffene er fra Årsmøtet i Oslo jeg og Birgitte var på. syntes dette er en helt fantastisk sammensetting, og er kjempe fornøyd. som prikken over i`en har trådene som binder sammen mappa fått pærler på endene. Mappa tok faktisk kun en dag å sy. Søy på 17 mai fordi det regnet og ikke var noe særlig fint vær her i sandnes til å gå ute i til informasjon;)

1 kommentar:

Birgitte sa...

So stili den vart Janne:D Kjempefin!
Åsso so praktisk!!